(ALL ANSWER ADDED) Amazon Pay Quiz 7 January– Answer 5 simple questions and win Rs 1000 pay balance

Amazon is continuously conducting quiz to promote its services like Amazon Pay Wallet, Amazon Recharge. And in the month of January, Amazon is asking questions about its wallet – Amazon Pay. You just have to answer 5 questions to get Rs 1000 Amazon Pay Balance. 200 contestants will get the prize for this quiz. Check the answers to all the questions in the below post now.

Answers of Amazon Pay Quiz January

  • Amazon Pay Quiz Answers added with proper steps. Just follow the steps and get a chance to win Rs 1000 as Amazon Pay Balance.
How to win Rs 1000 pay balance on Amazon Pay Quiz Answers?

1 . Download Amazon App from here

2. Open the app and you will see a banner about the Amazon Pay Quiz answer. Click on it.

January Amazon Pay Quiz Answers

3. Now click on the ‘Start’ button to begin the quiz.

4. You will now see a set of 5 questions about the Amazon Pay Balance. Checkout the answers below – Questions of Amazon Pay Quiz jan

Q1) Weekend deals powered by Amazon Pay get you up to 50% cashback on food orders & movie tickets on websites/apps like Faasos, bookMyShow & more.

Ans – True

Q2) Which of the following payment method can NOT be used for paying on partner websites/apps using Amazon Pay?

Ans – Gold

Q3) For booking movie tickets, which of these websites/apps do NOT accept Amazon Pay as a mode of payment yet?

Ans – Your friend’s home theatre

Q4) While booking movie tickets on BookMyShow using Amazon Pay, what is the maximum cashback you can currently get?

Ans – Rs.125

Q5) While logging in to make a payment on any of the Amazon Pay partner stes and apps, what login credentials would you use?

Ans – Amazon.in Username and Password

5. After answering all 5 questions correctly, you will get a Congratulations message that you have been entered into a lucky draw.

Amazon Pay Quiz Answer January

Amazon Pay Quiz Winner Announcement:

There are a total of 200 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 25th February 2018.

Amazon Pay Quiz Answers Terms and Conditions
  1. This Contest will commence on 21st December 2017 from 12:00:01 a.m. to 10th January 2018 11:59:00 p.m.
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App.
  3. 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs.1000 as Amazon Pay balance.

 

( All Answers Added ) Amazon Infocus Vision 3 Quiz Answer today–18 December- win InFocus Vision 3 Mobile

 

It’s Amazon Quiz time again. So nothing goes Well, you need to even make much, away in trying you can win an Infocus Vision 3  which might not even take few minutes to finish. . As the Quiz itself is for winning efforts to answer them Infocus Vision 3 mobile, so the questions are also related to it.  mobile just by answering 5 simple questions as we are here with all the questions and solved answers. Go through the post for them and , may luck hit you today complete it soon and you will win the mobile ? #Vision3AmazonQuizToday we have a new quiz from them in which

amazon-infocus-vision-3-quiz-start

How to participate in Amazon InFocus Vision 3 Quiz?

1 . Download Amazon App from here
2. Open the app and you will see a banner about the Amazon InFocus Vision 3 Quiz Time contest. Click on it.

amazon-infocus-vision-3-quiz-banner

3. Now click on the ‘Start’ button to begin the quiz.

4. You will now see a set of 5 questions about the phone’s specifications, release date etc.  Checkout the answers below –

amazon-infocus-vision-3-quiz-exampleQuestions & Answers

Q1) What is the aspect ratio of the InFocus Vision 3 display ?

Ans – 18:9

Q2) How much RAM does the Vision 3 have ?

Ans – 2 GB

Q3) What is the screen size of Vision 3 ?

Ans – 5.7 Inches

Q4) Does the Infocus Vision 3 have a fingerprint sensor ?

Ans – Yes

Q5) What is the configuration of the rear camera on Vision 3?

Ans – 13 MP + 5 MP Dual Camera

5. After answering all 5 questions correctly, you will get a Congratulations message which means that you have entered into a lucky draw. Now keep your fingers crossed and wait for the results till 31st Jan 2018.

amazon-infocus-vision-3-quiz-example-congrats-message

All the best for the Quiz Results ?

Terms and Conditions of Amazon InFocus Vision 3 Quiz
  1. This Contest period is 18th December, 2017 from 12:00:01 a.m. (IST) to 18th December 2017, 11:59:00 p.m.
  2. A user can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  3. On answering all the quiz questions correctly, user will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  4. A total of 15 participants will be selected as winners of the Contest who answer all 5 (Five) questions correctly by 31st Jan 2018
  5. The declared winner(s) will be eligible for winning an InFocus Vision 3 as prize.

OfferNLoot Team