*All Answers added- Amazon Ultimate Ears Speaker Quiz Answers

 

Amazon Ultimate Ears Quiz

Amazon Ultimate Ears Quiz – Answer and Win Ultimate Ears Speaker


Amazon Ultimate Ears Ears Quiz, Ears Quiz Ultimate Ears from Amazon Today Answers, Amazon’s Ultimate Ears Quiz All Answers, Amazon March 27th Amazon Ultimate Ears President Win Quiz, Amazon Ultimate Ears Quiz Speaker All Answers correct – Hi Guys, his Sunday and Amazon India come back with another application only quiz, this price is great and Quiz is simple, you will get the Ultimate Ears, Speaker, (Answers added) Quiz Speaker Ultimate Ears from Amazon We regularly publish Amazon Quiz Time replies and all Amazon Hunt Treasure Hunt items, before a few days we have posted the Amazon Quiz App, now here is the exclusive chance to win the ultimate speaker of d & # 3 ears 9 Amazonia

Amazon India regularly organizes similar types of treasure hunt and quiz, we regularly display all the answers of Amazon A Quiz Time Quiz. We have already seen the quiz of

There is a total of 6 (six) prizes to be awarded in this contest. The prize will be awarded to the winner on or before May 30, 2018


Amazon Ultimate Ears Speaker Quiz – How to participate?

This is the Amazon App Only offer, so we suggest you to use and install the Amazon Android or iOS App

1, Just Download The Amazon app on your mobile from Playstore or App Store

2. Now open the application and Create / Login In the account Amazon

3. Now go to the home page of the application and you will be able to see the banner of “ Amazon Ultimate Speaker Ears Quiz ” 4. Now just open the banner of the application and you are about to start the quiz with button “Start”

Tip CoolzTricks : For the convenience of our reader, we have solved all the questions Quiz of the ultimate speakers Amazone & You will find all the correct answers from this amazon quiz below

Answers from an Amazon Ultimate Speakerphone Quiz

1. The entire range of Ultimate Ears speakers does not have which of the following features? The answer is – The predictions of daily astrology

Wonderboom can be immersed in a swimming pool

Answer is : – True

3. What is the maximum life of the Ultimate Ears megaboom wireless bluetooth speakers?

Answer is: – 20 Hours

4. How many Bluetooth-compatible source devices can be associated with Ultimate Ears Wonderboom?

Answer is : – 8

5. Which of these loudspeakers does not NOT sound 360 degrees?

Answer is : – Tweeters

Wow !! Just a success !! Now you have just finished the amazon Ultimate Ears Speaker Quiz

Now You Are Eligible to Win 7x Honor From This Amazon Ultimate Speaker Ears Quiz  (Answers added) Amazon Ultimate Ears Speaker Quiz


More details about this quiz:

1. This contest will start on March 27, 2018 from 12:00:01 (IST) to 25 April 23:59:00 pm. (TSI) (“Competition Period”)

2. In order to be eligible for the contest, you must log in or register from an account on the Amazon.in app (“Amazon.in App”) during the contest period.

3. Once you are logged in to the Amazon.in app, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be displayed throughout the contest.

4. Subsequently, if you answer all the questions in the questionnaire correctly, you will be entitled to a random draw among the participants who answered the question correctly.

5. The draw will be conducted during the Contest Period for questions and a total of 6 (Six) entrants will be selected as winners by random draw. A total of six (6) participants will be selected as winners of the contest.

6. The declared winners will be eligible to win an Ultimate Ears Mega Boom Wireless Bluetooth Speaker (Black) (hereinafter referred to as the “Prize (s)”).

Do you Like This Post Hit The Like Button Below

 

 

(ALL ANSWER ADDED) Amazon Pay Quiz 7 January– Answer 5 simple questions and win Rs 1000 pay balance

Amazon is continuously conducting quiz to promote its services like Amazon Pay Wallet, Amazon Recharge. And in the month of January, Amazon is asking questions about its wallet – Amazon Pay. You just have to answer 5 questions to get Rs 1000 Amazon Pay Balance. 200 contestants will get the prize for this quiz. Check the answers to all the questions in the below post now.

Answers of Amazon Pay Quiz January

  • Amazon Pay Quiz Answers added with proper steps. Just follow the steps and get a chance to win Rs 1000 as Amazon Pay Balance.
How to win Rs 1000 pay balance on Amazon Pay Quiz Answers?

1 . Download Amazon App from here

2. Open the app and you will see a banner about the Amazon Pay Quiz answer. Click on it.

January Amazon Pay Quiz Answers

3. Now click on the ‘Start’ button to begin the quiz.

4. You will now see a set of 5 questions about the Amazon Pay Balance. Checkout the answers below – Questions of Amazon Pay Quiz jan

Q1) Weekend deals powered by Amazon Pay get you up to 50% cashback on food orders & movie tickets on websites/apps like Faasos, bookMyShow & more.

Ans – True

Q2) Which of the following payment method can NOT be used for paying on partner websites/apps using Amazon Pay?

Ans – Gold

Q3) For booking movie tickets, which of these websites/apps do NOT accept Amazon Pay as a mode of payment yet?

Ans – Your friend’s home theatre

Q4) While booking movie tickets on BookMyShow using Amazon Pay, what is the maximum cashback you can currently get?

Ans – Rs.125

Q5) While logging in to make a payment on any of the Amazon Pay partner stes and apps, what login credentials would you use?

Ans – Amazon.in Username and Password

5. After answering all 5 questions correctly, you will get a Congratulations message that you have been entered into a lucky draw.

Amazon Pay Quiz Answer January

Amazon Pay Quiz Winner Announcement:

There are a total of 200 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 25th February 2018.

Amazon Pay Quiz Answers Terms and Conditions
  1. This Contest will commence on 21st December 2017 from 12:00:01 a.m. to 10th January 2018 11:59:00 p.m.
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App.
  3. 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs.1000 as Amazon Pay balance.

 

( All Answers Added ) Amazon Infocus Vision 3 Quiz Answer today–18 December- win InFocus Vision 3 Mobile

 

It’s Amazon Quiz time again. So nothing goes Well, you need to even make much, away in trying you can win an Infocus Vision 3  which might not even take few minutes to finish. . As the Quiz itself is for winning efforts to answer them Infocus Vision 3 mobile, so the questions are also related to it.  mobile just by answering 5 simple questions as we are here with all the questions and solved answers. Go through the post for them and , may luck hit you today complete it soon and you will win the mobile ? #Vision3AmazonQuizToday we have a new quiz from them in which

amazon-infocus-vision-3-quiz-start

How to participate in Amazon InFocus Vision 3 Quiz?

1 . Download Amazon App from here
2. Open the app and you will see a banner about the Amazon InFocus Vision 3 Quiz Time contest. Click on it.

amazon-infocus-vision-3-quiz-banner

3. Now click on the ‘Start’ button to begin the quiz.

4. You will now see a set of 5 questions about the phone’s specifications, release date etc.  Checkout the answers below –

amazon-infocus-vision-3-quiz-exampleQuestions & Answers

Q1) What is the aspect ratio of the InFocus Vision 3 display ?

Ans – 18:9

Q2) How much RAM does the Vision 3 have ?

Ans – 2 GB

Q3) What is the screen size of Vision 3 ?

Ans – 5.7 Inches

Q4) Does the Infocus Vision 3 have a fingerprint sensor ?

Ans – Yes

Q5) What is the configuration of the rear camera on Vision 3?

Ans – 13 MP + 5 MP Dual Camera

5. After answering all 5 questions correctly, you will get a Congratulations message which means that you have entered into a lucky draw. Now keep your fingers crossed and wait for the results till 31st Jan 2018.

amazon-infocus-vision-3-quiz-example-congrats-message

All the best for the Quiz Results ?

Terms and Conditions of Amazon InFocus Vision 3 Quiz
  1. This Contest period is 18th December, 2017 from 12:00:01 a.m. (IST) to 18th December 2017, 11:59:00 p.m.
  2. A user can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  3. On answering all the quiz questions correctly, user will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  4. A total of 15 participants will be selected as winners of the Contest who answer all 5 (Five) questions correctly by 31st Jan 2018
  5. The declared winner(s) will be eligible for winning an InFocus Vision 3 as prize.

OfferNLoot Team

( ALL ANSWER ADDED ) Amazon Quiz Answers Today – 17th December – Amazon Ferrari Quiz

Amazon 17 December Quiz All Answer :- Hello Offernloot Readers today I am back with a new answer series of Amaon Quiz of 17 December 2017. You all must be thinking that what are Amazon Quiz? Then listen Amazon organizes a contest in which user can win big prices by answering some simple questions. It is a lucky draw type contest so not everyone who answers correctly wins.But yes some of the lucky users will win and Amazon team will contact them. So this does not mean that you will leave without playing the quiz. You should give answer because giving answer will not talk your half and hour, it will just take 4-5 minutes.You can also check whether you have won or not. We have added the page link where the winners name are announced.

Also read our Amazon ferrari quiz answers where we usually add answer of amazon quiz. So without wasting time just follow our steps.

Amazon Quiz Answers Today

Amazon Quiz Answers Today

HOW TO PLAY AMAZON QUIZ

1. First of all you have to download Amazon app

 

2. After downloading just open the app

 

3. Now sign in into Amazon app by entering your login details or if you don’t have account then register a new id in Amazon

 

4. Then on homepage or dashboard of Amazon app you will see banner of Amazon Quiz , just click on it

 

5. Finally you’re done. Now start answering the questions, answers are below.

AMAZON QUIZ ANSWERS TODAY – 17TH DECEMBER, 2017

AMAZON FERRARI QUIZ ANSWERS

1. Who is the founder of the Italian sports car manufacturer Ferrari?

 

Ans: Enzo Ferrari

2. Which sport is Ferrari most famously associated with?

 

Ans: Motorsport

3. What is the famous logo for Ferrari race team?

 

Ans: The Prancing Horse

4. The colour most associated with Ferrari are

 

Ans: Red and Yellow

5. What are the supporters of Scuderia Ferrari in Formula One known as?

 

Ans: Tifosi

6. When is the Amazon Fashion Wardrobe Referesh sale starting?

 

Ans: 22 December, 2017

AMAZON FASHION WARDROBE REFRESH SALE QUIZ ANSWERS

1. Which city is considered the fashion capital of the world?

 

Ans: Paris

2. On which side are the buttons on all shirts for men?

 

Ans: Right

3. In the context women’s fashion, what does L.B.D. stand for ?

 

Ans: Little Black Dress

4. Who designed the first pencil skirt?

 

Ans: Christian Dior

5. When is the Amazon Fashion Wardrobe Refresh Sale starting?

 

Ans: 22 December, 2017

Terms and Conditions For Amazon Ferrari Quiz | Amazon Fashion Quiz 17th Dec:

1. This Contest will commence on 17th December 2017 from 12:00:01 a.m. (IST) to 31st December 2017 11:59:00 p.m . (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 5 (five) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 5 (five) participants will be selected as winners of the Contest.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Scuderia Ferrari watch (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

(All Answers) 9 December Amazon Nivea Quiz -Win Rs.5000 For Free

 

Amazon Nivea Quiz Of 9th December

(All Answers) Amazon Nivea Quiz-Win OnePlus 5T SmartPhone


Amazon Nivea Quiz, Amazon Nivea quiz Today Answers, Amazon Nivea quiz All Answers, Amazon 9th December Quiz Answers, Amazon Nivea Quiz Win, Amazon Nivea Quiz All Correct Answers – Hi Guys, Hope You Are Enjoying Our Free Recharge Tricks & Free PayTM Cash Tricks. Meanwhile, Amazon India Has Announced Another Quiz On Their App.

We Are Regularly Posting The Amazon Quiz & Amazon Quiz Answers. Last Time We Have Posted The Correct Answers To Amazon Pay Quiz & Now Amazon Today Comes Up With Amazon Nivea Quiz. Amazon is Giving Chance to Win The Free Rs.5000.

Nivea India Partnered With Amazon & They Are Giving Away Free Rs.5000 Cash Prize to Total 20 Winners Of This Quiz.

(All Answers) Amazon Nivea Quiz -Win Rs.5000 For Free 9 December

There Will Be Total 5 Questions In This Quiz & All You Have to Do is Give Correct Answers To All This 5 Questions. If You Are Lucky Enough Then You can Grab Free Rs.5000 From This Amazon Nivea Quiz.

A total of 20 participants will be selected as winners of the Contest who answer all 5 questions correctly. Names Will Be Announced on 31st Jan 2018


Amazon Nivea Quiz – Answer & Win Free Rs.5000 Cash

1, First Of All, Just Download The Amazon Application From Google Play store Or Apple App Store

2. Now Just Open The App & Sign in Into Your Amazon Account

3. One The Homepage Of The Amazon App, You Will See The Banner Of “Amazon Nivea Quiz

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 


Small Help – For Your Ease We Have Added All The Correct Answers To This Amazon Nivea Quiz,

Answers Of Amazon Nivea Quiz

1. Which of these ingredients is NOT present in Nivea body lotions?

Answer–  Rose petals

2. For how long do Nivea body lotions promise to keep your skin moisturized?

Answer –24 Hours

3. Which of these is not a flavor of Nivea lip balms?

Answer –Cola  

4. Which colour was first Nivea cream tin?

Answer – Yellow

5. The brand name Nivea is derived from Latin word Nivis which means.?

Answer – Snow

Wow !! Just Success !! Now You Have Just Completed The amazon Nivea Quiz

Now You Are Eligible To Win Free Rs.5000 From This Amazon OnePlus 5T Quiz

You Will get the Congratulations Banner Like This

(All Answers) Amazon Nivea Quiz -Win Rs.5000 For Free 9 December


More Details Of This 9th December Amazon Quiz :

1. This Contest will commence on 8th December from 12:00:01 a.m. (IST) to 31st December 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 20 (Twenty) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 20 (Twenty) participants will be selected as winners of the Contest.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Amazon Pay balance worth Rs 5000 each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).


OfferNLoot Team

(All Answers) Amazon Honor 7X Quiz Answers

 

Amazon 7X Quiz Answers: Get answers of Amazon 7X Quiz Contest. All the answers to the quiz have been added. Amazon Today quiz is all about the latest Honor 7X and this time the Honor 7X is the prize rewards.

How To Play Amazon Honor 7X Quiz Contest ?

  1. First Download Amazon App.
  2. Open it and click on the Amazon Honor 7X Quiz Banner.
  3. Now Click on Start to play the quiz.
  4. See the answer from below.
  5. To win the contest, give all correct answers.

Prize : There are 10 winners to be selected under Amazon Today Quiz Contest

amazon honor 7x quiz

Amazon Honor 7X Quiz Answers

Que 1) Which of these is NOT a feature of the Honor 7X?

Ans) Moon Walk

Que 2) What is the screen display ratio of the Honor 7X?

Ans) 18:9 Full View Display

Que 3) Honor 7X’s fingerprint scanner unlocks the phone in how much time?

Ans) .25s

Que 4) The Honor 7x front camera offers the feature of bokeh effect with beauty mode.

Ans) True

Que 5)  When does the Honor 7X go live for sale on Amazon.in?

Ans) 7th Dec 2017

Conclusion:

The Quiz Contests on Amazon are to promote the brand or products. Today quiz is all about the latest upcoming Honor 7X which is going to be launched on 7th Dec 2017. You can buy at Amazon and Flipkart.

 

OfferNLoot Team

(All Answers 1 & 2 Dec) Amazon Super Value Day Quiz

 

Amazon Super Value Day Quiz Answers: This Quiz currently Running on Amazon India App. Play this Quiz and Get a chance to win Rs,2000 Amazon Pay balance. There are 100 winners to be selected for this quiz. So here you have great chance to win Amazon PAY balance by playing Amazon Super Value Day Quiz.


It is a type of sale on 1st and 2nd of every month. This sale mainly for day to day life products, kitchen, home products. At the sale, they offer grand cashback on Pay Balance. The quiz is held to promote the sale. By the means of quiz, they make awareness about the sale. So, play Amazon Super value day quiz and win Rs-2000.


  • First Download the App.
  • Open and Sign in/ Sign up.
  • Click on Quiz Banner.
  • Now Click On Start To Play.
  • Give Correct Answers to all Questions.
  • Done…!!!!

 amazon Super value day quiz


Amazon Super VaLue Day Quiz ALL Answers

Q1) Shopping on Super Value Day gives you cashback on purchase of household supplies and more. What is the maximum cashback you can avail?

Ans. Rs1200


Q2)  Super Value Day occurs on which days of the month?

Ans. 1st and 2nd Of Every Month


Q3) Mr. X purchased monthly groceries worth Rs 1500. What is the maximum cashback Mr X can avail during Super Value Day?

Ans. Rs 200

 

Q4) Customers using which bank’s credit or debit cards are eligible for the additional cashback on shopping from Super Value Days?

Ans. ICICI Bank


Q5)  After the order is dispatched, how long does it take for the Super Value Day cashback to be credited to customer’s account?

Ans. 72 Hours


 

OfferNLoot Team

(All Answers) Amazon Pay Quiz Answers | Win Rs 1,000 (300 Winners)

 

Amazon Pay Quiz Answer: As usual, Amazon PAY Quiz Contest is live on Amazon app. Amazon Pay quiz is held to promote Amazon Pay Balance. Amazon Pay Balance is become popular nowadays due to its overwhelming offer on various platform and recharge.Also, Amazon Pay gives huge cashback on buying products. Check Amazon Pay Quiz Answers and win Rs 1,000 Pay Balance.

amazon pay quiz

Prize Of Amazon Pay Quiz Contest

Amazon Pay Quiz Prize is Rs 1000. There will be 300 winners will be selected for this quiz contest. The winner will be selected randomly. Give your best and correct answer.

How To Play Amazon Pay Quiz Contest?

  • First Download Amazon App.
  • Open and click on Banner.
  • Click on Start Play Quiz.
  • Give all correct answers to given questions.
  • Done…!!!

Amazon Pay Quiz Questions & Answers

Questions are not available on App

1. Which of these payment methods can you NOT use when shopping on Amazon.in?

Answer is – Bitcoins

 

2. While paying for Cash on Delivery orders, you can now load additional cash or leftover change into your Amazon Pay balance at your doorstep.

Answer is – True

 

3. You can get up to 20% cashback on loading cash at your doorstep into your Amazon Pay balance. What is the maximum cashback you can avail?

Answer is –  Rs 500 

 

4. Which of these is NOT a benefit of using Amazon Pay balance?

Answer is – Fit in your Wallet

 

5. 5. Which of the following can you NOT pay for using Amazon Pay?

Answer is –  an apart on moon

Wow !! Just Success !! Now You Have Just Completed The amazon Pay Quiz

 

OfferNLoot Team