(All Answers Added)Amazon TLC Quiz Contest 2018

Amazon TLC Quiz All Answer:- Hello Offernloot readers we are back to Amazon Quiz Today’s quiz is Amazon TLC Quiz Contest  2018In this quiz, you have to answer 5 Questions and you can Win TLC 43″ 4K UHD TV.

Amazon TLC Quiz Contest

How to Play Amazon TLC Quiz Contest:

Continue reading

( All Answer added )Amazon Nokia 8 Quiz Answers: Win Nokia 8 Smartphone

Amazon Nokia 8 Quiz, Amazon Nokia 8 quiz contest today answer, Amazon quiz Nokia 8, Amazon Nokia 8 quiz answers, Amazon Nokia 8 quiz winner, Amazon quiz time today, Amazon quiz today answ, Amazon Nokia 8 Quiz, Amazon January Quiz.

Another quiz is here. Everyday runs a quiz in which they provide freebies to their winners. The winners of the quiz is decided by the Amazon team.In today’s quiz you have to answer five simple questions only. The winner of the quiz will get Nokia 8 smartphone. There will be total five members who will selected as winner of the quiz.

The quiz will run from 12th of January, 2018 and will till 15th of February, 2018. So without wasting time, just follow our steps and enjoy Amazon  quiz answers.

Amazon Nokia 8 Quiz Answers

Continue reading

(ALL ANSWER ADDED) Amazon 12 January Quiz | Answer and win 6 month’s Free Shopping

Amazon 12 January Quiz Answe, Amazon Today Quiz Anser, Amazon Quiz Contest Live Answer. Hello Guys, we are back to Amazon Quiz Today’s quiz is Amazon January Quiz Contest 6th JanuaryIn this quiz, you have to answer 6 Questions and you can Win 6 month’s Free Shopping.

Amazon January Quiz
Amazon January Quiz

How to Play Amazon January Quiz:

1. Sign in to the Amazon app. In case you are not signed in, you will be directed to a sign in page

 2. In Amazon January Quiz, There will be a total of 6 questions
 3. Answer all the questions correctly to enter the lucky draw
Answers of Amazon January Quiz:

Q1- Which of these is NOT celebrated in January?

 Ans- Black Friday

Q2- As per which of these calendars are we in the year 2018?

Ans- Gregorian Calendar 

 Q3- Where will the 2018 Commonwealth Games be hosted?

Ans- Australia

Q4- SpaceX is expected to fly two private citizens on a week-long trip around the Moon by late 2018.

Ans- True

Q5- Which is both the coldest month of the year in the Northern Hemisphere and the warmest month of the year in the Southern Hemisphere?

Ans- January

Q6- Which of these states is scheduled to have State elections in 2018?

Ans- Rajasthan

Amazon January Quiz Terms and Conditions:

The January Quiz (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”) – (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using the Amazon.in website or mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

(All Answers Added )Amazon LG V30+ Quiz Answer and Win LG V30+SmartPhone January 9

Amazon LG V30+ Quiz, Amazon 9th January Quiz Answers, Amazon LG V30+ Quiz Contest live, Amazon LG V30+ contest answers today, Amazon LG V30+ quiz Answers – Hey Offernloot Readers, We Hope all are enjoying all best offers and deals throgh our website.

(All Answers)Amazon LG V30+ Quiz Answer and Win LG V30+SmartPhone

We know that Amazon is known for quiz contest in which they give free Smartphones, Amazon Pay Balance or more. 😆

Continue reading

(ALL Answers Added) Amazon Honor View 10 Quiz Of 5 January – Get chance to win Honor View 10

Amazon Honor View Quiz, Amazon Honor View Quiz Live, Amazon Honor View Quiz All Answer, Amazon 5 January All Answer. Amazon is back with its new quiz on Honor. In this quiz, 5 winners will get Honor smartphone for free, but to win Honor View 10, you have to answer all Amazon Honor View 10 Quiz correctly. So, just read the post to get all the answers easily.

Amazon Honor View 10 Quiz answer

Just answer Amazon Honor View 10 Quiz, and get a chance to win Honor View 10. You just have to answer 5 questions. A total of 5 winners will be declared. So, answer the Amazon Honor View 10 Quiz questions to get a chance to win Honor View 10.

How to win Honor View 10 Quiz from Amazon Honor View 10 Quiz ?

1 . Download Amazon App from here Continue reading

( ALL ANSWER ADDED )Amazon Super Value day Quiz Of 2 January – Answer and Win Rs.5000

Amazon Super Value day Quiz, Amazon 2nd January Quiz Answers, Amazon Super Value day Quiz Contest live, Amazon Super Value day contest answers today, Amazon Super Value day quiz Answers – Hey Offernloot Readers, We Hope all are enjoying Free Recharge Tricks and take benefit of Free Paytm cash. As always we post amazon quiz first on the net with all correct answers.

(2nd January)Amazon Super Value day Quiz - Answer and Win Rs.5000 Continue reading

( ALL ANSWER ADDED ) Amazon Set Wet Quiz Answers Of 31 December: Win Rs.5000 Free Amazon Balance

Amazon Set Wet Quiz, Amazon December Quiz Answers, Amazon Set Wet Quiz Contest live, Amazon Set Wet contest answers today, Amazon Set Wet quiz Answers –Amazon Set Wet quiz answers is here. So we are again back with Set Wet quiz answers. Hope you all enjoying our free recharge tricks & free paytm cash.You all know that at 12’o clock Amazon present their quiz contest in which they provide freebies to ten to twenty users. Basically this quizzes are fully based on lucky draw where one can win or one cannot. But this does not mean that you will be left playing the quiz. Here you have to answer only and only five questions.

The quiz has started on 27th of December, 2017 at 12:00 am and will live until 25th of January, 2017. The winner will announce at the end of the contest period means on, and they will get. The prizes will be delivered on or before 28th of February, 2018.So without wasting time, just follow our steps and enjoy Amazon gift card quiz answers.

Amazon Set Wet Quiz Answers

How To play Amazon Set Wet Quiz :

1. First of all Download amazon App from Play store:- CLICK HERE

2. You have to Login/ Sign up with your Amazon credentials

3. After that, you will redirect to the home page and you will see Amazon Set Wet quiz banner.

(All Answers)Amazon Set Wet Quiz - Answer and Win Rs.5000

4. Click on banner and start Amazon Set Wet quiz 

All Answers to Amazon Set Wet Quiz

1. Who is the brand ambassador for Set Wet Wax?

Answer:-   Ranveer Singh

2. Which of these is NOT a hairstyle for men?

Answer:- peacock

3. Which of these are ingredients in Set Wet Wax?

Answer:-Water and Gel

4. 3 of the below statements are myths and one is a fact. Identify the fact.

Answer:-Hair wax allows both matte and glossy texture

5.Which of these is NOT a type of hair styling product?

Answer:- Rock

Congrats…Coolzdeals Readers, You have successfully completed Amazon Set Wet Quiz.

You will get Congratulation Banner like this –

(All Answers)Amazon Set Wet Quiz - Answer and Win Rs.5000

(All Answers Added) Amazon Year End Quiz Contest 29th December 2017

Amazon Free 1 Year Shopping Quiz Answer, Amazon 29 December Quiz Answer, All Answer Of Amazon 29 DecemberHello Offernloot Users, we are back to Amazon Quiz Today’s quiz is Amazon Year End Quiz Contest 29th December 2017In this quiz, you have to answer 7 Questions and you can Win Rs.10000 Amazon Pay Balance.

Amazon Year End Quiz Contest

How to Play Amazon Year End Quiz Contest 29th December 2017

1. Sign in to the Amazon app. In case you are not signed in, you will be directed to a sign in page

 2. In Amazon Year End Quiz 29th December 2017, There will be a total of 7 questions
3. Answer all the questions correctly to enter the lucky draw

Answers ofAmazon Year End Quiz 29th December 2017

Q1-Which of these Indian states did NOT have a State election in 2017?

Ans- Uttar Pradesh

Q2-Who was declared the President of India in July 2017?

Ans- Ram Nath Kovind

Q3- Which country won the Hockey women’s Asia cup in 2017?

Ans- India

Q4-Which is the first Indian film to gross over 2000 crore rupees in all languages worldwide?

Ans- Dangal

Q5-Who among them did NOT win a Nobel prize on 2017?

Ans- Kailash Satyarthi

Q6- Which major tax reform was launched in India at midnight, 1st July 2017?

Ans-Goods and Services Tax

Q7-In Feb’17, ISRO created history by placing many spacecrafts in their orbits in a single mission. How many spacecrafts did they launch in one go?

Ans-104

Amazon Year End Quiz Contest 29th December 2017 Terms and Conditions:

The Year End (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”) – (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using the Amazon.in website or mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

(All Answer Added) Amazon Lifelong Quiz 26th December | win Lifelong Massager

Amazon Lifelong Massager Quiz, Amazon December Quiz Answers, Amazon Lifelong Massager Quiz Contest live, Amazon Lifelong Massager contest answers today, Amazon Lifelong Massager quiz Answers .Hello Offernloot readesr, we are back with Amazon Quiz Today’s quiz is Amazon Lifelong Quiz TimeContest 26th Dec 2017In this quiz, you have to answer 5 Questions and you can win Lifelong Massager.

Continue reading

( ALL ANSWER ADDED ) Amazon Year End Quiz Contest 23rd Dec 2017 | Answer & Win 1 Year’s Free Shopping

Hello Offernloot Users , we are back with Amazon Quiz Today’s quiz is Amazon Year End Quiz Contest 23rd Dec,2017In this quiz, you have to answer 8 Questions and you can Win 1 Year’s Free Shopping by getting Amazon Pay Balance worth Rs. 10000

Amazon Year End Quiz Contest 14th Dec

How to Play Amazon Amazon Year End Quiz Contest

1. Sign in to the Amazon app. In case you are not signed in, you will be directed to a sign in page

2. In Amazon Year End Quiz Contest, There will be a total of 8 questions

3. Answer all the questions correctly to enter the lucky draw

Answers of Amazon Year End Quiz Contest

Q1-Which author, cited for ‘novels of great emotional force’, won the Nobel Prize in Literature 2017?
Ans- Kazuo Ishiguro

Q2- Which movie became India’s selection to the Oscars?
Ans- Newton

Q3- Which of these is NOT a film released in 2017?
Ans- Inside Out

Q4- What did the United Nations General Assembly designate 2017 as?
Ans- The International Year of Sustainable Tourism for Development

Q5- In the Chinese calendar 28 January 2017 to 15 February 2018 is the year of..?
Ans- Rooster

Q6- Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?
Ans- Miss World

Q7- Which of these is NOT an Amazon Exclusive phone launched in 2017?
Ans- Nokia 1100

Q8- Which is these was NOT a team that played in the Indian Premier League 2017?
Ans- Kochi Tuskers Kerala

Amazon Year End Quiz Contest 23rd Dec Terms & Conditions

The Year End (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”) – (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using the Amazon.in website or mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest
ELIGIBILITY:
You need to fulfil the following eligibility criteria to enter the Contest:
(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India;
(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;
(c) You have a billing address within the territory of India; and
(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest.
Our employees, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and our affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:
: 1. This Contest will commence on 14th December from 12:00:01 a.m. (IST) to 31st December 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”). 2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”). 3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 10 (ten) questions will be posted during the entire Contest Period. 4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly. 5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 1 (one) participants will be selected as winners of the Contest. 6. The declared winner(s) will be eligible to win Rs. 10,000 credited monthly for 1 year, i.e. a total sum of Rs. 1,20,000 credited over a period of 12 months in parts of Rs. 10,000 each (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.