(All Answers Added) Amazon March Quiz 15 March 2018 – Answer & Win 6 month’s Free Shopping

Amazon March Quiz Answers Today & Win 6 month’s Free Shopping

Amazon conducts quiz on the name of months, and Amazon March Quiz is back. In this contest, you can win 6 months free shopping. You have to answer 5 simple questions of March Quiz. We added Amazon March Quiz Answers, so that you can easily give answer and win free shopping prize. Indirectly, winner will get worth Rs 60000 shopping. So, check the Amazon March Quiz Answer for detailed information on this.

Amazon March Quiz Answers

This Quiz at the last of the Homepage in the Amazon App. You will see the above shown image of Amazon March Quiz.

One winner will be selected for shopping worth Rs 60,000. Rs 10,000 per month will be given to the winner for shopping at Amazon.in. So, answer all the question of Amazon March Quiz, and grab this awesome offer now.

How to win 6 months free shopping from Amazon March Quiz?

1 . Download Amazon App from here Continue reading

(All Answers Added) Amazon Nevi Jewellery Quiz – Answer & Win Rs 6000

Amazon Nevi Jewellery Quiz Answers & Win Rs 6000:-

This Valentine Day, Amazon added a new quiz to its list, as Amazon is conduction Amazon Nevi Quiz and we added Amazon Nevi Jewellery Quiz Answers. A total of 15 winners will get Rs 6000 worth hamper. We added all the answers of Amazon Nevi Quiz. So, just read this post and answer 5 simple question and win Rs 6000 worth hamper.

Amazon Nevi Jewellery Quiz Win Rs 6000

This Quiz at the last of the Homepage in the Amazon App. You will see the above shown image of Amazon Nevi Quiz. Continue reading

(All Answers Added) Amazon February Quiz – Answer & Win 6 month’s Free Shopping Posted on February 14, 2018 by Jass

Amazon 6 Month’s Free Shopping Quiz Answer:-Amazon February Quiz Answers & Win 6 month’s Free Shopping.Amazon is back in the month of February with Amazon February Quiz and we added Amazon February Quiz Answers so that you can easily answer and win 6 months shopping. You have to answer 6 simple question and you will get a chance to win shopping worth Rs 60,000. So, read this post on Amazon February Quiz Answer for more info.

Amazon February Quiz Answers

This Quiz at the last of the Homepage in the Amazon App. You will see the above shown image of Amazon February Quiz. Continue reading

(All Answers Added) Amazon Super Value Day Quiz February– Get chance to win Rs 5000 Pay balance

-Amazon Super Value Day Quiz:Amazon Super Value Day is live now and this is the best time to shop for groceries and household supplies as you get products at great discounts + up to Rs 1200 cashback. Not only this, there would also be crazy deals.

amazon-super-value-days-quiz-contest-2nd-january Continue reading

(All Answers Added) Amazon Pay Levels Quiz – Participate , Solve and Win Rs 5000

Amazon Pay Levels, Amazon Pay Levels Quiz, Amazon Pay levels answers, Amazon Pay Levels answers, Amazon 19th January answers, Amazon pay levels contest answers:Amazon is here with a great quiz which has a surprise prize of Rs 5000 . Just participate , Answer some simple questions and Get a chance to win a great prize . Amazon quizes are trustworthy and reliable in terms of prizes . Enroll Now..!!

(Answers Added) Amazon Pay Levels Quiz - Participate , Solve and Win Rs 5000 Continue reading

(18th January – Answers Added) Amazon One Plus 5t Quiz Time – Answer and Win OnePlus 5T

Amazon One Plus 5t Quiz, Amazon January Quiz Answers, Amazon 18th January Quiz Contest live, Amazon One Plus 5t contest answers today, Amazon One Plus 5t quiz Answers – Hey Offernloot Readers, Amazon is expanding its empire day by day with its exclusive and attractive strategies . Now they are here with Amazon OnePlus 5T contest which can help you win a Oneplus 5T . Participate , Answer a Few Questions and Try your luck to win the contest . We haved added all the answers for Dealnloot users . Enjoy..!!

(18th January )Amazon One Plus 5t Quiz - Answer & win One Plus 5t SmartPhone

Today we are back with another quiz answers and Which is Amazon One Plus 5t QuizYou have to answers total 5 Simple questions, related to One Plus 5t and you will get a chance to win One Plus 5t

Offer Source – Visit Here

Amazon One Plus 5t Quiz Answer & win One Plus 5t – 18th January

1. Download Amazon App from Play store:- CLICK HERE Continue reading

( All Answer added )Amazon Nokia 8 Quiz Answers: Win Nokia 8 Smartphone

Amazon Nokia 8 Quiz, Amazon Nokia 8 quiz contest today answer, Amazon quiz Nokia 8, Amazon Nokia 8 quiz answers, Amazon Nokia 8 quiz winner, Amazon quiz time today, Amazon quiz today answ, Amazon Nokia 8 Quiz, Amazon January Quiz.

Another quiz is here. Everyday runs a quiz in which they provide freebies to their winners. The winners of the quiz is decided by the Amazon team.In today’s quiz you have to answer five simple questions only. The winner of the quiz will get Nokia 8 smartphone. There will be total five members who will selected as winner of the quiz.

The quiz will run from 12th of January, 2018 and will till 15th of February, 2018. So without wasting time, just follow our steps and enjoy Amazon  quiz answers.

Amazon Nokia 8 Quiz Answers

Continue reading

(ALL ANSWER ADDED) Amazon 12 January Quiz | Answer and win 6 month’s Free Shopping

Amazon 12 January Quiz Answe, Amazon Today Quiz Anser, Amazon Quiz Contest Live Answer. Hello Guys, we are back to Amazon Quiz Today’s quiz is Amazon January Quiz Contest 6th JanuaryIn this quiz, you have to answer 6 Questions and you can Win 6 month’s Free Shopping.

Amazon January Quiz
Amazon January Quiz

How to Play Amazon January Quiz:

1. Sign in to the Amazon app. In case you are not signed in, you will be directed to a sign in page

 2. In Amazon January Quiz, There will be a total of 6 questions
 3. Answer all the questions correctly to enter the lucky draw
Answers of Amazon January Quiz:

Q1- Which of these is NOT celebrated in January?

 Ans- Black Friday

Q2- As per which of these calendars are we in the year 2018?

Ans- Gregorian Calendar 

 Q3- Where will the 2018 Commonwealth Games be hosted?

Ans- Australia

Q4- SpaceX is expected to fly two private citizens on a week-long trip around the Moon by late 2018.

Ans- True

Q5- Which is both the coldest month of the year in the Northern Hemisphere and the warmest month of the year in the Southern Hemisphere?

Ans- January

Q6- Which of these states is scheduled to have State elections in 2018?

Ans- Rajasthan

Amazon January Quiz Terms and Conditions:

The January Quiz (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”) – (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using the Amazon.in website or mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

(All Answers Added )Amazon LG V30+ Quiz Answer and Win LG V30+SmartPhone January 9

Amazon LG V30+ Quiz, Amazon 9th January Quiz Answers, Amazon LG V30+ Quiz Contest live, Amazon LG V30+ contest answers today, Amazon LG V30+ quiz Answers – Hey Offernloot Readers, We Hope all are enjoying all best offers and deals throgh our website.

(All Answers)Amazon LG V30+ Quiz Answer and Win LG V30+SmartPhone

We know that Amazon is known for quiz contest in which they give free Smartphones, Amazon Pay Balance or more. 😆

Continue reading

(ALL ANSWER ADDED) Amazon Pay Quiz 7 January– Answer 5 simple questions and win Rs 1000 pay balance

Amazon is continuously conducting quiz to promote its services like Amazon Pay Wallet, Amazon Recharge. And in the month of January, Amazon is asking questions about its wallet – Amazon Pay. You just have to answer 5 questions to get Rs 1000 Amazon Pay Balance. 200 contestants will get the prize for this quiz. Check the answers to all the questions in the below post now.

Answers of Amazon Pay Quiz January

  • Amazon Pay Quiz Answers added with proper steps. Just follow the steps and get a chance to win Rs 1000 as Amazon Pay Balance.
How to win Rs 1000 pay balance on Amazon Pay Quiz Answers?

1 . Download Amazon App from here

2. Open the app and you will see a banner about the Amazon Pay Quiz answer. Click on it.

January Amazon Pay Quiz Answers

3. Now click on the ‘Start’ button to begin the quiz.

4. You will now see a set of 5 questions about the Amazon Pay Balance. Checkout the answers below – Questions of Amazon Pay Quiz jan

Q1) Weekend deals powered by Amazon Pay get you up to 50% cashback on food orders & movie tickets on websites/apps like Faasos, bookMyShow & more.

Ans – True

Q2) Which of the following payment method can NOT be used for paying on partner websites/apps using Amazon Pay?

Ans – Gold

Q3) For booking movie tickets, which of these websites/apps do NOT accept Amazon Pay as a mode of payment yet?

Ans – Your friend’s home theatre

Q4) While booking movie tickets on BookMyShow using Amazon Pay, what is the maximum cashback you can currently get?

Ans – Rs.125

Q5) While logging in to make a payment on any of the Amazon Pay partner stes and apps, what login credentials would you use?

Ans – Amazon.in Username and Password

5. After answering all 5 questions correctly, you will get a Congratulations message that you have been entered into a lucky draw.

Amazon Pay Quiz Answer January

Amazon Pay Quiz Winner Announcement:

There are a total of 200 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 25th February 2018.

Amazon Pay Quiz Answers Terms and Conditions
  1. This Contest will commence on 21st December 2017 from 12:00:01 a.m. to 10th January 2018 11:59:00 p.m.
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App.
  3. 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs.1000 as Amazon Pay balance.