Amazon Realme Quiz Levels– Answer & Win Realme 1 Smartphone

0 Comment

Amazon Realme Levels Contest answers, Amazon Realme Levels Contest All Correct Answers, Amazon Realme quiz answer, Amazon today quiz answers: Hi Guys, Amazon India Comes Back With Another App Only Quiz, This Time Prize is Big & Quiz is Simple, You Will Get The Free Realme Smartphone.

Amazon India is Regularly Arranging The Similar Types Of Quiz & Treasure Hunts, We Are Regularly Posting All The Answers Of Amazon App Quiz Time. We Have Already Seen The Quiz Of This Type.

Today Amazon organizes another contest and in this contest and it is Amazon Realme Level. In this contest winner will get Realme Smartphone. In this contest, you just have to find products and you will get chance to win Realme.

In this article, I will show to how to play this amazon Realme Level contest and answers of amazon Realme contest.

Amazon Realme Level contest– Answer & Win Realme Smartphone

Amazon Realme Level1: 

1. What is the maximum RAM + Memory combination that the RealMe 1 is available in?

Answer:- 6GB + 128GB

Amazon Realme Levels - Answer & win Realme Smartphone

2. How many drop tests has the RealMe 1 gone through?

Answer: 10,000

Amazon Realme Levels - Answer & win Realme Smartphone

3. According to Greek mythology, which of these is considered to be the god of strength and power?

Answer: Kratos

Amazon Realme Levels - Answer & win Realme Smartphone

After That, you will get Banner like this.

Amazon Realme Levels - Answer & win Realme Smartphone


Amazon Realme Level2

1. A diamond, in its purest form, is made up of __. Fill in the blank.

Answer: CarbonAmazon Realme Levels - Answer & win Realme Smartphone

2. Which of these is NOT a style of photography?

Answer: Butterfly Stroke

Amazon Realme Levels - Answer & win Realme Smartphone

3. Which of these is NOT a feature of the RealMe 1’s camera?

Answer: Time Travel

Amazon Realme Levels - Answer & win Realme Smartphone

After That, you will get Banner like this.

Amazon Realme Levels - Answer & win Realme Smartphone


Amazon Realme Level3

1. RealMe 1 has an AI processor. What does ‘AI’ stand for in this context?

Answer: Artificial Intelligence

Amazon Realme Levels - Answer & win Realme Smartphone

2. Sophia is an AI robot, and the first one to get citizenship from any country. Which country granted her its citizenship?

Answer: Saudi Arabia

Amazon Realme Levels - Answer & win Realme Smartphone

3. AI Recognition in the RealMe 1 supports facial unlock in less than 0.1 second

Answer: True

Amazon Realme Levels - Answer & win Realme Smartphone

After That, you will get Banner like this.

Amazon Realme Levels - Answer & win Realme Smartphone


More Details of Quiz:

1. This Contest will commence on 24th May 2018 from 12:00:01 a.m. (IST) to 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 9 (nine) questions will be posted during the entire Contest Period, spread across 3 sections (“Levels”) each featuring 3 questions each.

4. Thereafter, if you answer all the 9 (nine) questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 15 (Fifteen) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 15 (Fifteen) participants will be selected as winners of the Contest.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a coupon code to purchase a realme 1 device each for free OR get a realme 1 device delivered to the address provided at a later stage by the winner(s) (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *