Amazon Quiz Answers Today – Amazon Contest Answer List

0 Comment

Nowadays, Amazon is conducting Amazon Quiz frequently and to keep all of you up-to-date, dealnloot team is back with Amazon Quiz Answers Today  Contest Answer List post. We will post all the answers of All Live Amazon Quizzes, like Amazon Pay Quiz, Recharge Quiz, Gift Card Quiz, Amazon Quiz Winners list too.

 

Guys, just Bookmark this post to check all the answers in a Single post in just one click.
Subscribe to Push Notifications to get real-time updates on every Amazon Quiz Answers Today, Winner list and other amazing deal.

Amazon Contest Answers Today List:

Amazon Quiz Answers in March:
Amazon Lakme Quiz Answers Today:

Today Amazon Lakme Contest Start date: 19th March 2018
Amazon Lakme Quiz Time End date: 27th March 2018

Amazon Lakme Quiz Answers

Q1) Which of these is a prestigious event that Lakme is the title sponsor for?

Ans – Lakme Fashion Week

Q2) Which of these is a range of office-friendly make-up by Lakme?

Ans – 9 to 5

Q3) Which range of Lakme products are Caramel Custard, Pink Tint and Mauve-it associated with?

Ans – Lipsticks

Q4) Lakme was India’s first cosmetic company to introduce a range of make-up specially for Indian women

Ans – True

Q5) Which of the following actress is associated with Lakme?

Ans – Kareena Kapoor

Amazon Sony Bravia TV Quiz Answers Today:

Today Amazon Sony Contest Start date: 20th March 2018
Amazon Sony Quiz Time End date: 15th April 2018

Amazon Sony Quiz Answers

Q1) The ‘Rock Bottom Prices’ sale on Amazon.in offers lowest ever prices on select ______. Fill in the blanks.

Ans – Televisions

Q2) Which of these is NOT a TV brand participating in the ‘Rock Bottom Prices’ event.

Ans – Patankali

Q3) Only TVs which have customer rating of 3.5 stars (out of 5) and above will be on offer during the ‘Rock Bottom Prices’ event

Ans – True

Q4) Which of these is NOT a benefit of shopping for TVs on Amazon.in?

Ans – Free auto rides for 10 years

Q5) The Union Budget 2018 affects TV prices, as duty on imported TV panels increased from 7.5% to ____. Fill in the blanks.

Ans – 15%

Amazon March Quiz Answers Today:

Today Amazon March Contest Start date: 1st March 2018
Amazon March Quiz Time End date: 31st March 2018

Amazon March Quiz Answers

Q1) Which of these is NOT a meaning of the word ‘March’?

Ans – Predicting the future accurately

Q2) In March the sun crosses the celestial equator and the day and night are of equal length. What is this phenomenon called?

Ans – Equinox

Q3) In Shakespeare’s Julius Caesar what does the ‘Ides of March’ refer to?

Ans – 15th March

Q4) Which of these is a western zodiac sign associated with March?

Ans – Pisces

Q5) International Women’s Day celebrated on 8 March is a national holiday in Angola, Armenia,Azerbaijan,Cambodia, Georgia, Eritrea, Kyrgyzstan,Laos, Moldova, Mongolia, Tajikistan, Uganda, Ukraine and Zambia.

Ans – TRUE

Amazon Echo Quiz Answers Today:

Today Amazon Echo Contest Start date: 19th March 2018
Amazon Echo Quiz Time End date: 15th April 2018

Amazon Echo Quiz Answers

Q1) Amazon Echo is a hands-free smart speaker, how do you control it?

Ans – With your Voice

Q2) Which of these can you NOT do with your Echo device?

Ans – Deadlift a 100 kgs

Q3) You can book a flight on Goibibo using your Echo device.

Ans – True

Q4) What is the voice and brain behind the Echo device called?

Ans – Alexa

Q5) Which of these can Alexa NOT do?

Ans – Feed you a snack

Q6) On your Echo device, you can ask Alexa to turn on compatible smart lights.

Ans – TRUE

 

Q5) The Samsung Galaxy On7 Prime comes with a 13MP (f1.9) primary camera and a __ MP front facing camera. Fill in the blanks.

Ans – 13 MP

Amazon February Quiz Answers Today:

Today Amazon February Contest Start date: 13th February 2018
Amazon February Quiz Time End date: 10th March 2018

Amazon February Quiz Answers

Q1) A leap year is a calendar year containing?

Ans – One additional day

Q2) February 2018 will not have a single full moon day in the month. The last time this happened in February 1999.

Ans – True

Q3) Which of these is a western zodiac sign associated with February?

Ans – Aquarius

Q4) In India, National Science Day is celebrated on 28th February to mark the discovery of?

Ans – The Raman effect

Q5) 2018 is leap year

Ans – False

Q6) Which country is hosting 2018 Winter Olympics in February?

Ans – South Korea

Q7) Which term is also used to refer to the first full moon of February?

Ans – Ice Moon

Amazon Honor 7X Quiz Answers Today:

Today Amazon Honor 7X Contest Start date: 16th February 2018
Amazon Honor 7X Quiz Time End date: 16th February 2018

Amazon Honor 7X Quiz Answers

Q1) What is the interface that Honor phones use?

Ans – Emotion UI

Q2) Which was the first AI enabled phone to be launched in India?

Ans – Honor View 10

Q3) Which of these phrases is associated with the brand Honor?

Ans – For the Brave

Q4) What chipset do Honor phones use?

Ans – Kirin

Q5) What is Honor’s fast charging technology called?

Ans – Super Charge

Amazon Maybelline Quiz Time Answers Today:

Today Amazon Maybelline Contest Start date: 16th February 2018
Amazon Maybelline Quiz Time End date: 15th March 2018

 Amazon Maybelline Quiz Answers

Q1) Which of these is not a make-up product?

Ans – Smoothie

Q2) Which of these phrases is associated with the brand Maybelline?

Ans – Make it happen

Q3) Who among these has been a brand ambassador for Maybelline, and recently released a new make-up line for the brand?

Ans – Gigi Hadid

Q4) Which of these beauty products are used on the eyes?

Ans – Eyeshadow

Q5) Which of these is NOT a range of lipsticks from Maybelline?

Ans – Bubble gum Matte

Amazon Samsung Galaxy A8+ Quiz Answers Today:

Today Amazon Samsung Galaxy A8+ Contest Start date: 13th February 2018
Amazon Samsung Galaxy A8+ Quiz Time End date: 10th March 2018

Amazon Samsung Galaxy A8+ Quiz Answers

Q1) Which of these is NOT a features of the Samsung Galaxy A8+?

Ans – Teleportation

Q2) What is Samsung’s virtual assistant called?

Ans – Bixby

Q3) What is the display on the Samsung Galaxy A8+ called?

Ans – Infinity display

Q4) What safety features does the A8+ come loaded with?

Ans – Face recognition and Fingerprint sensor

Q5) The A8+ has __GB of RAM. Fill in the blanks.

Ans – 6

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *